overnachten • retraites • workshops

De ideale plek voor jouw verblijf op Ibiza.

Ibiza is meer dan een party eiland alleen, al is elk verblijf hier al een feestje! Ook buiten het hoogseizoen leent het eiland zich voor een heerlijk verblijf op deze Finca. Super gelegen net boven Talamanca, op loopafstand van zowel een prachtig wit strand als het geweldige Ibiza stad.


We hebben diverse studio’s met badkamer (en sommigen met keuken) alsmede een vrijstaande studio het hele jaar beschikbaar en bieden ruimte vanaf 1 tot max 20 personen. Je kunt bij ons een  studio boeken voor een relax-trip, de Finca exclusief afhuren voor jouw vriendengroep of familie-uitje of zakelijk aan de slag gaan met een groep mensen.

Welkom op Studio Ibiza!

 

Onze Finca is dus bij uitstek geschikt voor een lekkere mini-break of vakantie, alleen, met z’n tweeën of met de hele familie. Geef jij workshops Mindfulness, Yoga retraites of organiseer je een teambuilding- of heisessies en zoek je een unieke locatie op het magische eiland? Dan ben je ook bij ons aan het juiste adres.

En last but not least, is er voor de Music Lover ons uniek eigen project: Producers / DJ Retraite. Daarbij richten we ons op DJ’s en Producers en bieden we hen een unieke full focus week om alleen of samen met anderen muziek te maken. 

TK Photography (44 van 66).jpg
TK Photography (51 van 66).jpg
the-logic-pros-moog-sub-37-03.jpg

Neem contact met ons op als je geïnteresseerd bent om in een prachtige omgeving je vakantie op Ibiza te vieren.

Of je nu alleen op vakantie gaat of met een grote groep tot 20 personen.

De Finca heeft o.a. de volgende eigenschappen:

- vrijstaand op eigen grond 18.000 m2

- 8 slaapkamers

- 6 badkamers

- Gratis WiFi

- Zwembad (Hoogseizoen)

skyscanner-logo-1.jpg
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now